(4/22) 第10回国際ワークショップを開催します

第10回国際ワークショップ (Team 12, 13)

Title: Which Possibilities for Rural Revitalization?
を以下の通り開催いたします。 ぜひご参加ください。

  • 日時: 2019年4月22日(月)12:50-16:30
  • 会場: 広島大学 国際協力研究科 大会議室

    Program:

    12:50 – 13:00 (10 minutes): Greetings and workshop introduction (Team 12 + Team 13)

    13:00 – 13:30 (30 minutes): Team 13 Presentation (Simona, Thomas and Sneha’s parts)

    13:30 – 13:45 (15 minutes): Guest Speaker 1

    13:45 – 14:10 (25 minutes): Guest Speaker 2 (Shinozaki san) + Dutta Sunandan (Team 13) Aigamo Robot introduction + demonstration

    14:10 – 14:30 (20 minutes): Q&A for Team 13 and the speakers

     

    14:30 – 14:40 (10 minutes): Break

     

    14:40-15:10 (30 minutes):Team 12 Presentation

    15:10-15:40 (30 minutes): Guests’ feedback and comments (10 minutes for each x3 person = 30 minutes)

    15:40-16:00 (20 minutes): Q&A

    16:00-16:30 (30 minutes): Group discussion with Team 12 and Team 13 together

     

    チラシ